Poziv na radionicu: „Razlike između originalnih i biološki sličnih lijekova“

Poziv na radionicu: „Razlike između originalnih i biološki sličnih lijekova“

KUZ u partnerstvu s udrugom Remisija, Društvom psorijatičara Hrvatske i Hrvatskim udruženjem za Chronovu bolest i ulcerozni kolitis (HUCUK) organizira edukaciju i radionicu za predstavnike udruga pacijenata na temu „Razlike između originalnih i biološki sličnih lijekova“. Edukacija i radionica održat će se u utorak, 14. veljače 2017. u prostorijama BIZkoshnice, Ilica 71/1 s početkom u 16,30 h (nasuprot tramvajske stanice prema zapadu na Britanskom trgu, ulaz u haustor pored pekare Dinara, prva vrata lijevo).

Predavači na edukaciji su:

  • dr. sc. Branimir Anić, predsjednik Hrvatskog reumatološkog društva
  • dr. sc. Stjepko Pleština, predstojnik Klinike za onkologiju KBC Zagreb

S obzirom na skorašnji dolazak većeg broja biološki sličnih lijekova na tržište u Republici Hrvatskoj, želja nam je upoznati vas s razlikama od originalnih bioloških lijekova, te s omjerom koristi i rizika njihova propisivanja, odnosno zamjene postojeće biološke terapije biološki sličnim zamjenskim lijekovima.

Predviđeno vrijeme edukacije i radionice je do 19,30.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite na email adresu ivica.belina50@gmail.com , najkasnije do ponedjeljka, 13. veljače u 14,00 h.  Molimo Vas da navedete imena i broj sudionika iz vaše organizacije, kako bismo mogli planirati i organizirati prostor.

Veselimo se zajedničkom druženju!

S poštovanjem, predsjednik KUZ-a:

Ivica Belina